Diensten

Webdesign

U wilt graag een professionele en unieke website. U wilt een creatieve webdesigner die met u meedenkt. Neem contact met ons op voor een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Na opdracht bouwen wij het technische en creatieve ontwerp. Pas zodra u geheel tevreden bent, wordt uw website gelanceerd.

Onderhoud website

U wilt dat aanpassingen snel worden doorgevoerd; u wilt eigenlijk een vaste webdesigner die u kent en die met u meedenkt. Wij verzorgen voor u het onderhoud aan de website, waardoor u ervan verzekerd bent dat het visitekaartje van uw bedrijf altijd up-to-date is.

Digitale bladerfuctie

Zet uw folder, catalogus of magazine om in een digitale variant waar uw klanten doorheen kunnen bladeren. Met onze digitale bladerfunctie hebben uw lezers het gevoel dat zij de bladzijden echt omslaan.

Klik hier voor een demonstratie

Domeinregistratie

U wilt snel uw eigen domein op het internet vastleggen. Wij verzorgen de registratie van uw domeinnaam. Laat ons weten welke unieke naam u wenst en wij handelen de rest van de procedure voor u af.

Hosting diensten

U wilt er op kunnen vertrouwen dat uw website goed bereikbaar is voor iedereen. Tevens wilt u vrije toegang tot de statistieken van uw website. Wij verzorgen de hosting van uw website. Hierdoor bent u verzekerd van professionele service voor een gunstige prijs.